2011-10-21

Vítejte u mě, ale...

Dobrý den, mír s vámi, buďte mými hosty....


asi tak nějak bych vás uvítala, kdybyste byli u mě doma fyzicky na návštěvě. Vzhledem k tomu, že toto je virtuální návštěva a nechám vás nahlížet do zákoutí mého světa, uvítám vás stejně tak a budu vás stejně tak považovat za své hosty.

Tak tedy... vítejte... mír s vámi...

Není zvykem, aby hostitel připomínal návštěvě jak se má chovat. Většinou je to totiž již vtloukáno lidem již od dětství. Chovat se slušně je nepsaným pravidlem a jakákoliv návštěva, která se tak nechová, není většinou opětovně pozvána.

Dalším pravidlem slušného chování je svým hostitelům nenadávat, nepomlouvat je, nevysmívat se jim do obličeje, neponižovat je a ani styl jejich života. Bohužel realita je taková, že toto se spíše dělá za jejich zády, ale to už je o něčem jiném. Ať tak či onak, není to považováno za společensky taktní.

Když by se tak na návštěvě stalo, zřejmě hostitel vyprovodí návštěvu za dveře, zamkne na petlici a vymaže z paměti jejich telefonní číslo.

Člověk by řekl, že si každý z nás tato pravidla slušného chování, alespoň v té nejmenší možné míře uchová společně s lidskostí v srdci. Kdyby to ale byla pravda, nemusela bych tu dnes nic takového psát. A proto jste mi vy, někteří čtenáři mého soukromí, nedali na výběr, než jasně zveřejnit nepsaná pravidla.
...
Jste u mě na návštěvě. Nechala jsem vás nahlédnout do mého světa, který je bohužel obklopen podivnou mystikou, která manipuluje masou. Tyto mé stránky mají napravovat některé škody, které lidé naplnění nenávistí nadělali s radostí. Mají být okýnkem do světa muslimky, české muslimky.

Na tomto blogu byla pravidla nepsaná, ale dnes je tu vypisuji... Porušení těchto pravidel znamená mazání jakýchkoliv příspěvků. Budou se mazat komenty, které obsahují následující:

- urážka Alláha, Jediného Boha a Jeho Posla Muhammada a jakéhokoliv jiného posla nebo proroka. Urážka mé víry.

- vulgární jazyk, obsahující nechutná, urážející, provokujíci nebo ponižujíci slova

Toto je můj blog a není třeba, abych se tu někomu za něco omlouvala, nebo mu snad vysvětlovala, proč jsem udělala to nebo ono. Nikdo vás nenutí si tu nic číst. Máte svobodnou vůli stránky zavřít a nikdy se nevracet.
Pokud přicházíte v míru... vítejte, pokud ne... neočekávejte mou pohostinnost ani ochotu s vámi komunikovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat